Professzionális Pulzáló

Mágnesterápiás és Biorezonanciás 

Készülékek

Ügyfélszolgálat: 06 70 6310568

Hívjon nyugodtan, szívesen segítünk.
Pulzáló mágnesterápiás készülékeink a piacon kapható legmagasabb minőséget képviselik mind elektronikájukban, a matrac anyagában, valamint a hatás szempontjából legfontosabb mágneses teljesítményükben. SGS tanúsítvány, ÁNTSZ Sugárbiológia Intézet által bevizsgálva.


Egy minőségi pulzáló mágnesterápiás készüléket több százezer forintért lehet megvásárolni, így az emberek rákényszerülnek az olcsóbb, viszont gyenge minőségű készülékek megvételére. Mi erre is figyelünk, ezért mágnesterápiás matracainkat elérhető áron kínáljuk.


Földünk mágneses intenzitása az elmúlt években ilyesztő mértékben csökkent ami a kutatók szerint számos betegséget idézhet elő. Ezt a súlyos problémát tovább fokozza, hogy az emberek nagy többsége ma már városokban él ahol a betonépületek, utak és járművek miatt teljesen elhatárolja magát a természettől és az élő szervezetet erősítő természetes energiáktól. A rengeteg elektromos berendezés hatására a testünket körülvevő elektroszmog káros sugárzásai ráadásul megzavarhatják az élő szervezet egyensúlyát, ezáltal betegségeket és tüneteket idézhetnek elő.

Ebben próbál segíteni a biorezonancia és pulzáló mágnesterápia, amely a Föld mágnesességét pótolva energetizálja szervezetünket, így hozzájárulva a különböző betegségek megelőzéséhez és a már kialakult kóros folyamatok gyógyításához. Klinikai vizsgálatok szerint számtalan esetben csökkenthető vagy elhagyható a gyógyszerek többsége a biorezonancia és pulzáló mágnesterápia rendszeres alkalmazásával. Mivel óriási hiányban szenved szerveztünk, ezért fontos mielőbb pótolni a hiányzó mágneses teret, mert előbb vagy utóbb minden embernél jelentkezni fognak a hiány tünetek. A tartós fáradtság, levertség, kedvetlenség általában a különböző betegségek és tünetek kialakulásának első jelei.

​A pulzáló mágnesterápia használatával a szervezet egy magasabb energiaszintre kerül, növekedik a teljesítőképesség, jobb lesz a közérzet, ezáltal hatékonyabban támogatva az öngyógyító folyamatokat.
A biomágnesrezonancia a biorezonancia és a pulzáló mágnesterápia ötvözéséből született és talán a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete..

FORRADALMI ÚJDONSÁG!

Csúcstechnológiás biomágnesrezonanciás készülékeink,

 melyek biztosítják a maximális hatékonyságot:

Majd’ 20 évet dolgoztam a hagyományos egészségügyben anaesthesiológusként. Volt ebben 11 év intenzív osztályos munka és 4 év rohammentőzés is. Az elmúlt 7 évben azonban már csak az alternatív regenerációs technikákkal foglalkozom.

2006-ban kezdtem el behatóan tanulmányozni a mágnesesség emberi szervezetre kifejtett hatásait. Ebben az időben néhány tanfolyamot is elvégeztem a témában. Az évek során kiderült számomra, hogy a pulzáló mágnesesség csak részeredményeket hoz, és hatása nem igazán tartós, komolyabb betegségek esetén pedig szinte hatástalan. Nem tisztítja ki például belülről az ereket, csupán a mikrokeringést képes javítani ideig-óráig. Tehát csak egy általános hatást biztosít specifikus, célzott komponensek nélkül. Három évig dolgoztam az ország különböző alternatív központjaiban, ahol pulzáló mágneses készülékek is működtek, innen a tapasztalás.

A későbbiek során ismerkedtem meg a biorezonancia jelenségével. Ez már egy specifikus, célzott eljárás, melynek kapcsán – korrekt diagnózist feltételezve – már a konkrét betegséget, elváltozást tudjuk befolyásolni igen nagy hatékonysággal. 

Az elmúlt lassan 100 évben már szinte minden betegségnek, kórokozónak megmérték és megadták a frekvenciáját Hertz-ben, de ugyanígy ismertek az egészséges szervek rezgései is. Ezek a táblázatokba foglalt adatok már hozzáférhetőek, pl. a NET-ről letölthetőek.

A sejtspecifikus frekvenciák (biorezonanciás rezgések) azonban igen érzékenyek – ha úgy tetszik esendőek. Pl. egy „fázós” testbe már nehezen jutnak be, mert ilyenkor megnövekszik a bőr ellenállása. A csak biorezonanciás jelekkel dolgozó készülékek ezért nem mindig hatékonyak.

 A nagy fordulatot az életemben a Biomer-készülék jelentette, mert képes ötvözni a biorezonanciát a pulzáló mágnesességgel. Az esendő specifikus rezgéseket a hozzájuk rendelt - optimális erősségű - pulzáló mágneses jelek „besegítik” a testbe a rendeltetési helyükre. Olyan lehetőségek nyíltak meg előttem, amelyekről addig álmodni sem mertem. Adott egyén adott problémái személyre szabottan enyhíthetők a megfelelően összeállított programokkal.

Hiszem és vallom, hogy ez a jövő – a frekvencia alapú regeneráció! Valamikor a Föld lapos volt, aztán mégis csak kiderült, hogy gömbölyű. Ha egyre többen vagyunk, akik megértjük, hogy a világunkban minden rezgés (frekvencia), sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá válhat az emberi test regenerációja és karbantartása.

Ajánlom is mindenkinek – nem csak betegeknek!!

Dr. Kovács Csaba

anaesthesiológus főorvos, természetgyógyász

Dr. Kovács Csaba ajánlásával

Pulzáló Mágnesterápiás matrac

"A pulzáló mágnesterápia a Föld mágnesességét imitálva energetizálja szervezetünket, ezáltal megelőzve a betegségek kialakulását, avagy hozzájárul a már kialakult kóros folyamatok 

gyógyításához."

 

biomer matrac, biomer mágnesterápia, biomer basic, bemer matrac, impulser matrac, impulser home, impulser classic, impulser terápia

impulser matrac, impulser classic, bnm matrac, bemer matrac, bemer mágnesterápia

Copyright: Oxford Instruments

Európa legfejlettebb komplex biomágnesrezonanciás készüléke, mely ötvözi a pulzáló mágnesterápia és biorezonancia csúcstechnológiáját. ​​Széles sávfrekvenciás készülék kvarcpontos jelgenerátorral, 0.1-16.000 Hz frekvencia. 20 db gyári program, mely 79 további összetett programmal bővíthető. A Biomer BC-01 készülékkel lényegében egy "mini klinikát" vásárolhat magának. 

Közkedvelt biomágnesrezonanciás készülék, mely ötvözi a pulzáló mágnesterápia és biorezonancia technológiáját. A készülék 5db előre rögzített biorezonanciás programot, és 1db 1-100Hz között szabadon állítható pulzáló mágnesterápiás programot tartalmaz. 

Otthoni használatra kifejlesztett pulzáló elektromágneses terápia 3db gyári programmal. 2 db automatikus program, 1 db 1-99Hz között szabadon szerkeszthető mágnesterápiás program.

Otthoni használatra kifejlesztett pulzáló elektromágneses terápia 3db gyári programmal.

2 db automatikus program, 1 db 1-99Hz között szabadon szerkeszthető mágnesterápiás program. Megújult design! Kompakt összecsukható kivitel.

pulzáló mágnesterápiás matrac

Hagyományos pulzáló mágnesterápiás készülékeink, többéves megelégedettség, közkedvelt termékek:

​Pulzáló mágnesterápia + biorezonancia