Pulzáló mágnesterápiás készülékeink a piacon kapható legmagasabb minőséget képviselik mind elektronikájukban, a matrac anyagában, valamint a hatás szempontjából legfontosabb mágneses teljesítményükben. SGS tanúsítvány, ÁNTSZ Sugárbiológia Intézet által bevizsgálva.

Egy minőségi pulzáló mágnesterápiás készüléket több százezer forintért lehet megvásárolni, így az emberek rákényszerülnek az olcsóbb, viszont gyenge minőségű készülékek megvételére. Mi erre is figyelünk, ezért mágnesterápiás matracainkat elérhető áron kínáljuk.

Földünk mágneses intenzitása az elmúlt években ilyesztő mértékben csökkent ami a kutatók szerint számos betegséget idézhet elő. Ezt a súlyos problémát tovább fokozza, hogy az emberek nagy többsége ma már városokban él ahol a betonépületek, utak és járművek miatt teljesen elhatárolja magát a természettől és az élő szervezetet erősítő természetes energiáktól. A rengeteg elektromos berendezés hatására a testünket körülvevő elektroszmog káros sugárzásai ráadásul megzavarhatják az élő szervezet egyensúlyát, ezáltal betegségeket és tüneteket idézhetnek elő.


Ebben próbál segíteni a biorezonancia és pulzáló mágnesterápia, amely a Föld mágnesességét pótolva energetizálja szervezetünket, így hozzájárulva a különböző betegségek megelőzéséhez és a már kialakult kóros folyamatok gyógyításához. Klinikai vizsgálatok szerint számtalan esetben csökkenthető vagy elhagyható a gyógyszerek többsége a biorezonancia és pulzáló mágnesterápia rendszeres alkalmazásával. Mivel óriási hiányban szenved szerveztünk, ezért fontos mielőbb pótolni a hiányzó mágneses teret, mert előbb vagy utóbb minden embernél jelentkezni fognak a hiány tünetek. A tartós fáradtság, levertség, kedvetlenség általában a különböző betegségek és tünetek kialakulásának első jelei.


A pulzáló mágnesterápia használatával a szervezet egy magasabb energiaszintre kerül, növekedik a teljesítőképesség, jobb lesz a közérzet, ezáltal hatékonyabban támogatva az öngyógyító folyamatokat.


MIÉRT FONTOS A PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA?

7 TÉNY AMIT TUDNI KELL MÁGNESTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEINKRŐL:

Számtalan pozitív visszajelzés alapján pulzáló mágnesterápiás készülékeink élen vannak hatékonyságukban is. Sok esetben a mágnesterápia ott is segített, ahol a modern orvostudomány sajnos már nem tudott. A tapasztalatokat megtekintheti a "Referenciák" menüpont alatt.

A mágnesterápiás készülékeink mellé 1-3 év gyártói garanciát biztosítunk, így nem kell aggódnia az esetleges  meghibásodás miatt sem. Magyarországi szervízzel rendelkezünk ahol segítőkész kollégáink gyorsan megoldanak bármilyen problémát.

A pulzáló mágnesterápia megismerését és megfelelő használatát még könnyebbé teszi a készülékhez járó ajándék könyv, amely a szakszerű használati útmutatón túl, rengeteg gyógyulásról számol be, hivatalos orvosi dokumentációk alapján. 

Az otthoni és klinikai használatra kifejlesztett mágnesterápiás készülékeink kezelése egyszerű, idős emberek számára is könnyen elsajátítható. A kiválasztott programokat a készülék automatikusan megjegyzi így nem kell minden alkalommal beállítani. 

BEVIZSGÁLT PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK:

pulzáló mágnesterápiás matrac

Otthoni használatra kifejlesztett

pulzáló elektromágneses terápia.

Otthoni használatra kifejlesztett

pulzáló elektromágneses terápia.

Otthoni használatra kifejlesztett

bio-mágnesrezonancia és pulzáló elektromágneses terápia.

Otthoni használatra kifejlesztett

bio-mágnesrezonancia és pulzáló elektromágneses terápia.

Copyright: Oxford Instruments

impulser matrac, impulser classic, bnm matrac, bemer matrac, bemer mágnesterápia

biomer matrac, biomer mágnesterápia, biomer basic, bemer matrac, impulser matrac, impulser home, impulser classic, impulser terápia

Pulzáló Mágnesterápiás matrac

"A pulzáló mágnesterápia a Föld mágnesességét imitálva energetizálja szervezetünket, ezáltal megelőzve a betegségek kialakulását, avagy hozzájárul a már kialakult kóros folyamatok 

gyógyításához."

 

MINŐSÉG                                             KEDVEZŐ ÁRAK                                     HATÉKONYSÁG

GYÓGYSZER NÉLKÜL                                                                                                      AJÁNDÉK KÖNYV

Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a megfelelő minőségű pulzáló mágnesterápiás kezelés hatására, sok esetben elhagyhatóak a gyógyszerek és a hozzájuk társuló káros mellékhatások. - Ez hatalmas áttörés egy  gyógyszereken élő társadalomban.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG                                 GYÁRTÓI GARANCIA

BEVIZSGÁLT BIO-MÁGNESREZONANCIÁS KÉSZÜLÉKEK:

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:   0670-2837163

PROFESSZIONÁLIS

PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS

​KÉSZÜLÉKEK